Ibland blir det tuffa tag

spela fotboll

Ibland blir det riktigt tuffa tag i fotbollen. Vissa matcher så blåser ju domaren av hela tiden. Det är väl så, oftast när det är grabbarna som spelar, att det gruffas och blir lite bråk. Det är ju så det är. Fast det är nog vanligare med tuffa tag i ishockey. Där är det ju genast lite farligare med, då det är vassa skär på skridskorna. 

Jag spelar ju en del fotboll själv, mer av Korpen-form. Det är inte så tufft där, men det händer. Det gjorde det i förra matchen, då jag hamnade i backen med en smäll. Kom då det första att tänka på att, shit jag har ju mobilen i fickan. Nu ska man ju inte ha det när man spelar, men glömt lägga ur den. Som tur var hade jag nyss köpt ett mobilskal från skalsidan.se, så mobilen klarade sig bra. Grymt bra mobilskal får jag lov att säga.

Ser fram emot sommarens fotboll

Det bästa med att sommaren är på gång är att man nu kan åka och kolla på en massa matcher. Hoppas på bra väder i sommar med, men kanske inte lika hett som förra sommaren. Det blir allt för tufft för spelarna. Har förresten även en resa till London bokad med, en fotbollsresa, givetivis. Men ska passa på att se mig lite omkring med, det är ju aldrig fel. Men det är ett tag kvar tills jag åker. 

23 maj 2019