Orka träna

Oavsett om man tränar fotboll eller en annan sport eller tränar på gymmet eller ägnar sig åt annat, så är det ju viktigt detta med att orka träna och ha motivationen att träna. Fitline Sport är ett märke på produkter som kan hjälpa till att man orkar lite mer. Men det behöver även göras annat. Att äta rätt mat är bra att göra, som ett exempel. De flesta som tränar är väl medvetna om att det krävs mycket energi och att man måste äta tillräckligt med kalorier för att orka prestera. Dock gäller det att välja rätt sorts kalorier. Sedan var det ju det där med att motivera sig.

Komma iväg för att träna

Vi har alla ibland de där dagarna då man inte alls har någon lust eller ork att träna. Man hittar på olika ursäkter för att låta bli. Men visste du att om du inte tränar så får du även mindre ork? Det kan bli en ond cirkel av det hela, du är för trött för att orka träna och tränar du inte blir du trött. Så det är bra att försöka komma iväg, ändå!

Ett bra tips är att åka och träna direkt efter jobbet, då hinner du inte känna efter. Just att känna efter är något man ska låta bli, det är bara att göra! Ge dig lov till att ta en kort tur, just att komma ut eller iväg är bra. Sedan kanske den korta turen eller korta passet blir längre när du väl är igång. 

Planera in din träning när och var den ska göras. Precis som vilket möte som helst. Sen kör du bara och tänker inte så mycket mer på det än när det väl är dags. 

12 mar 2019